לחם שאור
לחם שאור הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך שמרים, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, לחם שיפון עם פתיתי שאור, ו לחם שאור קל-לחם ורמונט (מתכונים דומים).
הוראות
ב4-qt. קערה לא מתכתית, להמיס שמרים 2 כוסות מים חמים; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים 2 כוסות קמח עד חלקה. לכסות באופן רופף עם מגבת נקייה.
בואו לעמוד במקום חם (80°-90°) לתסוס במשך 48 שעות; מערבבים מספר פעמים ביום. (התערובת תהפוך מבעבעת ועולה, יש ארומה חמוצה "שמרים" ונוזל צהוב שקוף ייווצר על גבי.) מערבבים באבקת חלב, חמאה, סוכר, מלח, מים שנותרו מספיק קמח כדי ליצור בצק רך. (לא ללוש.) לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1-1 / 2 שעות.
הפעל על משטח מקומח; אגרוף בצק למטה. (לא ללוש). תתחלקו לשניים. לעצב כל כיכר עגולה. גריז כבד אפיית גיליונות ומפזרים קמח תירס.
מניחים בצק על מחבתות מוכנות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
עם סכין חדה, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים על פני צמרות כיכרות.
אופים ב 350° במשך 10 דקות.
כיכרות מברשת עם מים קרים; אופים 35-40 דקות יותר או עד חום זהוב.