קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח עם תפוחי אדמה Fingerling, פטריות שיטאקה, ושמן כמהין

לחם שטוח עם תפוחי אדמה Fingerling, פטריות שיטאקה, ושמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שטוח עם תפוחי אדמה אצבעונים, פטריות שיטאקי, ושמן כמהין. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם שמרים, טימין בתוספת 2 כפיות עלי טימין, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים, פטריות, בצל אדום ושום, ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, ו קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות. מערבבים באבקת חלב עד מומס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי אך עדיין דביק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1
באמצעות שמן צמחי, קערה גדולה שמן קל. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 ½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
באמצעות שמן צמחי, שמן כבד בנדיבות גיליון אפייה. באמצעות הידיים, להרים את הבצק מהקערה בעדינות להתהפך כמה פעמים כדי להסיר אוויר עודף. צורה לכדור ולהעביר גיליון אפייה מוכן. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
באמצעות קצות האצבעות, לחץ ומפיץ בצק לקצוות של גיליון אפייה. (אם הבצק דמעות, לתקן חור על ידי לחיצה על הבצק שמסביב יחד לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F עד 27°, לראות הערות השף) עד נפוחות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב תפוחי אדמה, 4 sprigs טימין, שום, מלח, ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 20 דקות. מיד לנקז, להשליך עלי קורנית ושום. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך תפוחי אדמה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ושמורה. (תפוחי אדמה ניתן להכין מראש ומקרר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, מחממים שמן קנולה וחמאה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
להוסיף שאלוט ו sauté עד חום זהוב בהיר ורך, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן להעביר צלחת מצופה נייר מגבת ושמורה. (פטריות ניתן להכין מראש ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה על לחם שטוח, ואז מברשת עם שמן זית ומפזרים עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם שטוחלחם שטוח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מורחים תערובת פטריות על גבי, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן כמהין לבן ומפזרים 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
אופים, מחבת סיבוב 180 מעלות באמצע, עד הקרום הוא חום זהוב בהיר, 20 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד עוגת לחם שטוח אופה, בקערה קטנה, להקציף יחד קרם fraîche ו הנותרים 2 כפות שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שמן כמהיןשמן כמהין
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העבר לחם שטוח ללוח חיתוך גדול ולתת מגניב על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
טפטוף עם שמן כמהין-חדורים קרם frahehe ומפזרים עירית. באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה מאוד, לחתוך לפרוסות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* הבצק עולה הכי טוב סביב 24° עד 80 ° F. אם הבית שלך הוא בצד הקר, אתה יכול להגדיר מיכל של מי ברז חמים מאוד ליד הבצק העולה ולכסות את הבצק ואת המים החמים עם מיכל פלסטיק גדול או קערה—תצטרך לחמם את המים כל 30 עד 40 דקות. לחלופין אתה יכול למקם את הבצק (ואת המיכל הקטן של מים חמים מאוד) בתנור מיקרוגל (לא מופעל) או תנור סטנדרטי ללא אור טייס, אבל עם אור התנור מופעל כדי לספק חום עדין. * אם אתה רוצה לעשות את הלחם הזה על פני תקופה של יומיים, לאחר הבצק כבר ללוש, להעביר אותו לקערה משומנת גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לילה. (הבצק יכול גם להיות מאוחסן בשקית פלסטיק גדולה, אך להשאיר קצה קטן של השקית unsealed כדי לאפשר גז לברוח במהלך התסיסה.) הזמן במקרר תופס את מקומו של העלייה הראשונה. למחרת, להביא את הבצק לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche4(כ 1 אינץ 'רחב 3 אינץ' ארוך) תפוחי אדמה fingerling(כ 1 אינץ 'רחב 3 אינץ' ארוך) תפוחי אדמה fingerling4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםעירית טרייה, טחוןעירית טרייה, טחון113פלפל האבנרוכוסות פטריות שיטאקה טריות, נבעו ופרוסות דקכוסות פטריות שיטאקה טריות, נבעו ופרוסות דק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מקולף ומרוסק עם גב של סכיןשום, מקולף ומרוסק עם גב של סכין3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גבינת פרמזן מגוררתאבקת חלב יבשאבקת חלב יבש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט, טחון (מ 2 שאלוט בינוני)שאלוט, טחון (מ 2 שאלוט בינוני)1אוראו ממולאים כפוליםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4sprigsטימין טרי בתוספת 2 כפיות עלי טימין טרייםטימין טרי בתוספת 2 כפיות עלי טימין טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן כמהין לבןשמן כמהין לבן1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105 to115° F)מים חמים (105 to115° F)