לחם שטוח עם תפוחי אדמה Fingerling, פטריות שיטאקה, ושמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שטוח עם תפוחי אדמה אצבעונים, פטריות שיטאקי, ושמן כמהין. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם שמרים, טימין בתוספת 2 כפיות עלי טימין, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים, פטריות, בצל אדום ושום, ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, ו קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות. מערבבים באבקת חלב עד מומס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי אך עדיין דביק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1
באמצעות שמן צמחי, קערה גדולה שמן קל. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 ½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
באמצעות שמן צמחי, שמן כבד בנדיבות גיליון אפייה. באמצעות הידיים, להרים את הבצק מהקערה בעדינות להתהפך כמה פעמים כדי להסיר אוויר עודף. צורה לכדור ולהעביר גיליון אפייה מוכן. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם (75°F כדי 27°, לראות הערות השף) 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
באמצעות קצות האצבעות, לחץ ומפיץ בצק לקצוות של גיליון אפייה. (אם הבצק דמעות, לתקן חור על ידי לחיצה על הבצק שמסביב יחד לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (75°F עד 27°, לראות הערות השף) עד נפוחות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב תפוחי אדמה, 4 sprigs טימין, שום, מלח, ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 20 דקות. מיד לנקז, להשליך עלי קורנית ושום. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך תפוחי אדמה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ושמורה. (תפוחי אדמה ניתן להכין מראש ומקרר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, מחממים שמן קנולה וחמאה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
להוסיף שאלוט ו sauté עד חום זהוב בהיר ורך, על 2 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן להעביר צלחת מצופה נייר מגבת ושמורה. (פטריות ניתן להכין מראש ומקורר, מכוסה, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה על לחם שטוח, ואז מברשת עם שמן זית ומפזרים עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם שטוח
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מורחים תערובת פטריות על גבי, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן כמהין לבן ומפזרים 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
אופים, מחבת סיבוב 180 מעלות באמצע, עד הקרום הוא חום זהוב בהיר, 20 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד עוגת לחם שטוח אופה, בקערה קטנה, להקציף יחד קרם fraîche ו הנותרים 2 כפות שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שמן כמהין
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העבר לחם שטוח ללוח חיתוך גדול ולתת מגניב על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
טפטוף עם שמן כמהין-חדורים קרם frahehe ומפזרים עירית. באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה מאוד, לחתוך לפרוסות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1
* הבצק עולה הכי טוב סביב 24° עד 80 ° F. אם הבית שלך הוא בצד הקר, אתה יכול להגדיר מיכל של מי ברז חמים מאוד ליד הבצק העולה ולכסות את הבצק ואת המים החמים עם מיכל פלסטיק גדול או קערה—תצטרך לחמם את המים כל 30 עד 40 דקות. לחלופין אתה יכול למקם את הבצק (ואת המיכל הקטן של מים חמים מאוד) בתנור מיקרוגל (לא מופעל) או תנור סטנדרטי ללא אור טייס, אבל עם אור התנור מופעל כדי לספק חום עדין. * אם אתה רוצה לעשות את הלחם הזה על פני תקופה של יומיים, לאחר הבצק כבר ללוש, להעביר אותו לקערה משומנת גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לילה. (הבצק יכול גם להיות מאוחסן בשקית פלסטיק גדולה, אך להשאיר קצה קטן של השקית unsealed כדי לאפשר גז לברוח במהלך התסיסה.) הזמן במקרר תופס את מקומו של העלייה הראשונה. למחרת, להביא את הבצק לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר