קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות25
מגזין

לחם שיבולת שועל אני

לחם שיבולת שועל אני
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמרים, מולסה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. . נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו שיבולת שועל מכונת לחם-לחם חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שיבולת שועל, מולסה, שמן, מלח ומים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בואו להתקרר לכ -105 מעלות F.
3
ממיסים את השמרים במים החמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות או עד שמנת. מערבבים את השמרים לתוך תערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, 2 כוסות קמח לחם, והביצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מערבבים עד בשילוב טוב.
6
מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי להפוך את הבצק רך. להפוך את הבצק לדלפק משוריין ללוש במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
7
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב ומכסים בניילון נצמד משומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
תן לבצק לנוח במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 3 מחבתות כיכר רגילות ו 4 מחבתות כיכר מיני.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מעבירים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו ל-4 חתיכות. לעצב את הבצק לתוך כיכרות ומניחים אותם במחבתות, בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
בואו לעלות עד הוכפל, כ -90 דקות.
12
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם חום זהוב וחלול קול כאשר טפח, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק