קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיפון כהה

לחם שיפון כהה
לחם שיפון כהה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, מולסה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון כהה.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס קמח לכל מטרה, שמרים, סוכר, ו 3/4 כוס מים; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים מים שנותרו, קמח שיפון, קקאו, מלח, זרעי קימל, מולסה וחמאה לתערובת שמרים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק רך. הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מניחים כל כדור במחבת עוגה עגולה משומנת 8 אינץ'. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.