לחם שמרים טרי
לחם שמרים טרי הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 1394 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח לחם, עוגות שמרים דחוסים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק, ו הצלחת הדרומית מקבלת מוזנחת-גלילי שמרים טריים, מוכנים מהמקפיא שלך בכל עת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בקערה גדולה מאוד, לשלב מים חמים, סוכר לבן, מלח וקיצור. מערבבים כדי לפזר התקצרות; לתת מגניב לפושר.
מוסיפים את תערובת השמרים ו 6 כוסות קמח; להכות היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, כ -15 דקות.
שמן קל שתי קערות גדולות מחלקים את הבצק לשניים ומניחים כל חצי בקערה; פונים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
דיפלייט בצק, טופס לתוך סיבובים ולתת לעלות שוב עד הוכפל, כ -30 דקות.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשישה משומן קלות 9x5 מחבתות כיכר אינץ. מכסים את הכיכרות ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד כיכרות הם חום זהוב תחתית נשמע חלול כאשר טפח.