לחם שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שקדים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, שקדים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, לחם שקדים: לחם מהיר יוצא מן הכלל, ו לחם ג'וי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות הדבק שקדים) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד משולב היטב (כ 3 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; מכים בוניל. פועם במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחלב 1/2 כוס לסירוגין לתערובת חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות רק עד בשילוב.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מתכת 9 x 5 אינץ ' מצופה בתרסיס אפייה; מפזרים שקדים פרוסים.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
מניחים אבקת סוכר בקערה קטנה.
מוסיפים 1 כף הנותרים חלב וקורטוב של מלח; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
טפטוף זיגוג מעל הלחם; תן לעמוד עד סט.