לחם תירס מחבת בסיסי
המתכון הבסיסי מחבת תירס מוכן בערך בעוד 50 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. נסו לחם תירס בסיסי, לחם תירס בסיסי, ו מחבת עוף Cajun עם פסטה-לקחת על בונה ארוחת מחבת עוף בסיסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים 2 כפות של החמאה במחבת ברזל יצוק גדול (12 אינץ'); להפריש. בסיר קטן או באמצעות מיקרוגל, להמיס את הנותרים 6 כפות חמאה; להפריש.
מניחים קמח תירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה וקצף לשלב.
לטאטא ביצים בקערה בינונית עד מוקצף, ואז לטאטא בחמאה עד incorporated.
יוצקים תערובת ביצה לתוך תערובת קמח, באמצעות מרית גומי או כף עץ, מערבבים עד פסים יבשים רק משולבים. (אין לערבב.) מקפלים חמאה מומסת עד רק בשילוב, ואז לתת תערובת לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, מניחים את המחבת בתנור עד חם, על 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומערבלים את החמאה המומסת סביב המעיל התחתון של המחבת.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה ואופים עד חום זהוב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 15 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה חוט להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך טריזים ישירות מן המחבת או לתת את קר לחם התירס עוד 15 דקות לפני היפוך על צלחת.