לחם תירס ממולא שליו, רוטב עין אדומה
לחם תירס ממולאים שליו, רוטב עיניים אדומות יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת ג'ינג'ר, בצל, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר, שליו ברוטב פטריות, ו לחם תירס - Andouille מלית (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המילוי: במחבת מעל חום גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר להתחמם. לאחר מכן להפחית את החום ולהוסיף את andouille ושום, התחממות במשך 2 דקות, ערבוב ברחבי. לאחר התחמם, להוסיף את המניה, עשבי תיבול, אבקת זנגביל ומלח ופלפל לפי הטעם, ושוב חם במשך 2 דקות. לאחר מחומם, להסיר ולהוסיף את לחם התירס ולקפל את כל החומרים יחד. אפשר לשבת או לנוח במשך 20 דקות לפני מילוי השליו. זה יאפשר לכל החומרים לפרוח יחד, יצירת המילוי.
לרוטב העין האדומה: בסיר קטן, לחמם את החמאה עד מותך, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות. לאחר הבצל מבושלים, מוסיפים את הטוסו ומאפשרים את הבצל והטוסו להתמזג במשך 2 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הקפה ומאפשרים לנוזל להפחית בחצי בנפח. לאחר הקפה צמצם, להוסיף את המניה והפטרוזיליה, להפחית את החום בינוני נמוך ולאפשר להתבשל במשך 10 עד 12 דקות. לאחר סיום, להחזיק חם עד ההגשה.
עבור השליו: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. כדי דברים ומבשלים את השליו, חלק את המילוי לתוך 4 מנות ולאחר מכן למלא כל חלל שליו. לאחר ממולא, לשפשף את החלק החיצוני של הציפורים עם החמאה ומפזרים מלח ופלפל. ואז אופים במשך 16 עד 18 דקות (או מטגנים בשמן שחומם מראש 375 מעלות במשך 4 דקות), להבטיח את המילוי הוא התחמם מעל 165 מעלות. לאחר בישול, להסיר מהתנור ולנוח את השליו תוך ציפוי שאר החומרים.
לצלחת, רבע מתפוחי האדמה למרכז צלחת, ולאחר מכן להוסיף בריסל לצד תפוחי האדמה, ולאחר מכן העליון את תפוחי האדמה עם שליו ולסיים עם רוטב מוכן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.