קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

לחם תירס ממולא שליו, רוטב עין אדומה

לחם תירס ממולא שליו, רוטב עין אדומה
לחם תירס ממולאים שליו, רוטב עיניים אדומות יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת ג'ינג'ר, בצל, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר, שליו ברוטב פטריות, ו לחם תירס - Andouille מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המילוי: במחבת מעל חום גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר להתחמם. לאחר מכן להפחית את החום ולהוסיף את andouille ושום, התחממות במשך 2 דקות, ערבוב ברחבי. לאחר התחמם, להוסיף את המניה, עשבי תיבול, אבקת זנגביל ומלח ופלפל לפי הטעם, ושוב חם במשך 2 דקות. לאחר מחומם, להסיר ולהוסיף את לחם התירס ולקפל את כל החומרים יחד. אפשר לשבת או לנוח במשך 20 דקות לפני מילוי השליו. זה יאפשר לכל החומרים לפרוח יחד, יצירת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שליושליו
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לרוטב העין האדומה: בסיר קטן, לחמם את החמאה עד מותך, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות. לאחר הבצל מבושלים, מוסיפים את הטוסו ומאפשרים את הבצל והטוסו להתמזג במשך 2 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הקפה ומאפשרים לנוזל להפחית בחצי בנפח. לאחר הקפה צמצם, להוסיף את המניה והפטרוזיליה, להפחית את החום בינוני נמוך ולאפשר להתבשל במשך 10 עד 12 דקות. לאחר סיום, להחזיק חם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
עבור השליו: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. כדי דברים ומבשלים את השליו, חלק את המילוי לתוך 4 מנות ולאחר מכן למלא כל חלל שליו. לאחר ממולא, לשפשף את החלק החיצוני של הציפורים עם החמאה ומפזרים מלח ופלפל. ואז אופים במשך 16 עד 18 דקות (או מטגנים בשמן שחומם מראש 375 מעלות במשך 4 דקות), להבטיח את המילוי הוא התחמם מעל 165 מעלות. לאחר בישול, להסיר מהתנור ולנוח את השליו תוך ציפוי שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שליושליו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לצלחת, רבע מתפוחי האדמה למרכז צלחת, ולאחר מכן להוסיף בריסל לצד תפוחי האדמה, ולאחר מכן העליון את תפוחי האדמה עם שליו ולסיים עם רוטב מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שליושליו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.