קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

לחם תפוחי אדמה שני זרעים

לחם תפוחי אדמה שני זרעים
לחם תפוחי אדמה שני זרעים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, גרעיני pumpkinseed, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), שיבולת שועל מכונת לחם-לחם חמניות, ו לחם כפרי עבור מכונת הלחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מערבבים מים ותפוחי אדמה בסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מניחים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה. שמור 1 1/2 כוסות תפוח אדמה נוזלי; להשליך את הנוזל תפוחי אדמה הנותרים. לקרר את נוזל תפוחי האדמה כדי להתחמם (100 עד 110).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שלב 1 קמח לחם כוס, נוזל תפוחי אדמה, ושמרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, דבש, שמן ומלח לתערובת שמרים. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מניחים את הבצק לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לחשוף בצק; מברשת ביצה לבן על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מפזרים בצק עם זרעי דלעת וגרעינים זרעי חמניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'