לחם תפוחי אדמה שני זרעים
לחם תפוחי אדמה שני זרעים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, גרעיני pumpkinseed, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), שיבולת שועל מכונת לחם-לחם חמניות, ו לחם כפרי עבור מכונת הלחם (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים מים ותפוחי אדמה בסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה. שמור 1 1/2 כוסות תפוח אדמה נוזלי; להשליך את הנוזל תפוחי אדמה הנותרים. לקרר את נוזל תפוחי האדמה כדי להתחמם (100 עד 110).
שלב 1 קמח לחם כוס, נוזל תפוחי אדמה, ושמרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, דבש, שמן ומלח לתערובת שמרים. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
לחשוף בצק; מברשת ביצה לבן על כיכר.
מפזרים בצק עם זרעי דלעת וגרעינים זרעי חמניות.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.