לחמניות בייגלה עם כלבים בגריל ורוטב גבינה מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות בייגלה עם כלבים בגריל ורוטב גבינה חריף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מיץ חלפיניו כבוש, חטיפי בשר טבעיים, נקניקיות בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בייגלה גבינה כלבים, נגיסי בייגלה רכים עם רוטב גבינה מתובל, ו Jalapeño בייגלה כלבים עם רוטב בירה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן, מחממים את החלב, 1/2 כוס מים, סוכר ודבש ל 105 עד 110 מעלות F.
הוסף לקערה של מערבל לעמוד.
מפזרים את השמרים על תערובת המים ולחכות לפחות 10 עד 15 דקות עד הפריחה שמרים.
בסיר נפרד על אש בינונית, מוסיפים את החמאה והשום ומבשלים עד שהחמאה נמסה והשום ריחני, 2 עד 3 דקות.
מערבבים את קמח כל המטרה וקמח לחם בקערת ערבוב.
מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם שמרים פורחים, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת החמאה והשום המומסת.
מערבבים במהירות בינונית עד שהבצק מתחבר והוא חלק וגמיש במרקם ומתרחק מצדי הקערה, 5 עד 7 דקות.
קו 2 דפי אפייה עם מחצלות סיליקון.להפוך את הבצק החוצה על קרש חיתוך מקומח קלות וליצור כדור.
חותכים ל 4 חתיכות שוות, ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים כדי ליצור 8 חתיכות שוות. באמצעות הידיים, מגלגלים כל חתיכה לכדור ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. מכסים עם מטלית כלים ולתת להם לנוח במקום חם במשך 12 עד 15 דקות.
לאחר מנוחה, קל אבק משטח העבודה שלך שוב לגלגל את הכדורים לתוך יומני 7 אינץ'.
מניחים על גיליון אפייה מוכן אחר, לכסות, למקם בחזרה במקום החם ולתת לנוח במשך 30 דקות נוספות.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים מדף תנור אחד גבוה ואחד נמוך. קו 2 גיליונות אפייה נוספים עם מחצלות סיליקון או נייר קלף.
בסיר גדול, להביא 8 כוסות מים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את סודה לשתיה. בקבוצות, מניחים את הבצק במים ומבשלים 30 שניות בכל צד.
באמצעות מרית מחוררת, להסיר את היומנים ולמקם על דפי אפייה מוכנים.
מפזרים את היומנים עם מלח בייגלה כפי שהם יוצאים מהמים, כדי להבטיח את מקלות המלח. ואז לחתוך 3 חריצים אלכסוניים על גבי הלחם, לא עמוק מדי.
אופים במשך 10 עד 13 דקות, מסתובב בין המדפים העליונים והתחתונים של התנור באמצע הבישול.