לחמניות המבורגר
לחמניות המבורגר הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות המבורגר, ו לחמניות המבורגר או נקניקייה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב לבישול חשוף בסיר קטן על חום בינוני.
הסר מחום וקריר ל 105 עד 46°.
בינתיים, מערבבים יחד מים חמים, שמרים, ו 1/2 כפית סוכר בקערת המיקסר עד שמרים מומס.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים חמאה, חלב חם, ונותר 1/4 כוס סוכר לתערובת שמרים ומערבבים עם מצורף ההנעה במהירות נמוכה עד החמאה נמסה, ולאחר מכן לערבב ביצים עד בשילוב היטב.
מוסיפים מלח ו -4 כוסות קמח ומערבבים, מגרדים את הצד של הקערה לפי הצורך, עד הקמח משולב. הכה במהירות בינונית 1 דקה.
לעבור לקרס בצק ולהכות הנותרים 2 כוסות קמח במהירות בינונית עד הבצק מתרחק מהצד של קערה, על 2 דקות; במידת הצורך, להוסיף עוד קמח, 1 כף בכל פעם. מקציפים 5 דקות יותר. (הבצק יהיה דביק.)
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת קלות ופונים למעיל. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 2 1/2 שעות.
חמאה 2 סדינים אפייה גדולים. אגרוף למטה בצק, ואז להתגלגל על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 14 אינץ '(בערך 1/2 אינץ').
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר עם חותך משוריין ולסדר 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. לאסוף ולקלוט שאריות, ואז לחתוך יותר סיבובים.
באופן רופף לכסות לחמניות עם ניילון נצמד משומן ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהם מחזיקים סימן אצבע כאשר בעדינות דקר, 1 1/2 עד 2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
מברשת לחמניות עם ביצה לשטוף ואופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד צמרות זהובות ו undersides הם חום זהוב ו קול חלול כאשר טפח, 14 עד 20 דקות.
העברה למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
* אם אין לך מערבל לעמוד, מערבבים מרכיבים יחד באותו רצף עם כף עץ עד הבצק טפסים. ללוש בצק על משטח משוריין, המשלב מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמיש, 7 עד 8 דקות.* לחמניות ניתן להקפיא, עטוף היטב, עד 1 חודש.