מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם רוטב צ'ילה תאילנדי, מים, גבעולי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין, טופו לבן, שומשום וסלט ירקות של אנדריאה נגויין, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את גבעולי הכוסברה והמים בסיר. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ומכסה.
3
תן תלול במשך 20 דקות.
4
בינתיים, להשתמש במעבד מזון קטן לטחון את השום, צ ' ילי ומלח למרקם גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מסננים את נוזל הכוסברה דרך מסננת רשת. תמדוד את הנוזל. אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
העברה לסיר, רצוי רדוד, אחד רחב.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
יוצקים באותה כמות של חומץ כמו שיש לך של נוזל כוסברה. מערבבים את הסוכר ואת התערובת של צ ' ילה ושום.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד נפח מופחת בחצי; כמות הזמן זה לוקח תלוי בגודל של הסיר שלך. הרוטב המתקבל צריך להיות עבה מעט. מעיל האחורי של כף ולהפעיל את האצבע דרכו; הקו צריך להחזיק רק כמה שניות. הרוטב יעבה יותר ויתרכז בטעם במהלך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום והניח בצד, חשוף, להתקרר לחלוטין. השתמש מיד או להעביר לצנצנת ומקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
1
חותכים את חציית טופו ל 2 בלוקים, ולאחר מכן לחתוך כל חציית בלוק לתוך 6 גפרורים גושי, כל כ 1 1/2 אינץ 'על ידי 2 אינץ ' על ידי 1/2 אינץ'. שים את כל 12 חתיכות של טופו בקערה. ממיסים 1 1/2 של כפיות מלח במים החמים, ואז לשפוך על טופו כדי לכסות. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב צ ' ילה המתוק התאילנדי עם רוטב סויה. להזמין 2 עד 3 כפות של אותו בצלחת או צלחת קטנה, כי אתה יכול מאוחר יותר להטביע את טופו לתוך. הגדר aside.In מעבד מזון קטן, לטחון את הבוטנים, סוכר חום, וקמצוץ של מלח למרקם של קמח תירס גס. (או, להשתמש מרגמה ועלי.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץ
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום מולבן
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברה לקערה קטנה ולהגדיר ליד הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לפני טיגון טופו, להביא סיר מים לרתיחה לחמם את הלחמניות. קו 2 מגשי קיטור עם נייר קלף ולהוסיף את הלחמניות. אדים את הלחמניות על מים רותחים בעדינות עד רך, רך, וחם למגע, על 5 דקות. כבה את החום אבל לשמור על המכסה על מנת להבטיח כי לחמניות להישאר רך וחם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את המים מן הטופו, ולאחר מכן להעביר את החלקים כדי dishtowel שאינו טרי או שכבה כפולה של מגבות נייר להציב על גבי צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
בואו לנקז במשך כ -15 דקות.
7
בינתיים, חום 1 אינץ ' של שמן בווק או בסיר על חום גבוה בין 360° ו 188°. כמו השמן מתחמם, כתם לחות עודפת מן הטופו. בגלל עמילן יכול להפוך דביק אם הוא יושב יותר מדי זמן על טופו, לחכות עד טמפרטורת השמן מתקרב340 לפני dredging כל פיסת טופו בעמילן תפוחי אדמה מעיל היטב. לנער את העמילן עודף, ואז להפריש על צלחת ליד התנור.כאשר השמן מוכן, מטגנים את הטופו ב 2 או 3 קבוצות, מחליקים את החלקים לתוך השמן, ואז בעדינות ערבוב עם מקלות אכילה או רחפן לטגן באופן שווה ולמנוע מהם דבק. הם צריכים להיות פריכים מאוד לאחר 2 עד 3 דקות. זה בסדר אם הם מקבלים רק קצת זהב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
Skimmer
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מסננים את הטופו המטוגן על מגבת נייר. להחזיר את השמן לטמפרטורה לפני טיגון אצווה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
עבור כל לחמניה, לחץ על צד אחד של חתיכת טופו לתוך הצלחת של רוטב צ ' ילה מתוק, ואז לשים את טופו לתוך הלחמנייה, בצד sauced למטה. כפית על 1 כפית רוטב על גבי טופו, ולאחר מכן להוסיף קומץ של כוסברה, ואז על 3/4 כפית בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום מולבן
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשום
10 לחמניות לבנות
10
מגישים את הלחמניות מיד, בעוד טופו הוא עדיין חם ו chewy-פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
רוטב סויה 1 כף שומשום
11
תנו לאורחים להוסיף רוטב נוסף ללחמניות שלהם כרצונם.