לחמניות כרוב צמחוניות
לחמניות כרוב צמחוניות דורש בסביבה 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, יין, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לחמניות כרוב צמחוניות, לחמניות כרוב צמחוניות, ו Sarmale צמחוני (לחמניות כרוב רומנית) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז ו 2/3 כוס מים בסיר, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 40 דקות, עד מכרז.
מערבבים את חלבון הירקות מרקם 3/4 כוס מים רותחים בקערה בינונית. להשרות 15 דקות, עד rehydrated.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה, לערבב את מרק עגבניות ו 10 3/4 אונקיות נוזל (1 מרק יכול) מים.
מניחים את הכרוב בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, עד העלים מוסרים בקלות.
ניקוז, מגניב, ועלים נפרדים.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, גזר, פלפל אדום, ושום. מבשלים עד מכרז.
מערבבים ביין, וממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזל התאדה. מערבבים אורז וחלבון ירקות מרקם, שמורות מיץ מן העגבניות, הביצה, אפונה. מתבלים עם פלפל קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, בזיליקום ורוטב פלפל חריף. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך.
על 1 עלה כרוב, במקום על 2 כפות תערובת מחבת 1 עגבניות.
לגלגל בחוזקה, ולאטום עם קיסם. חזור עם המילוי שנותר. סדר בתבשיל.
יוצקים את המרק ומים על לחמניות כרוב. מתבלים במלח ופלפל.
מכסים, ואופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם עם רוטב העגבניות.
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות 10 דקות.