לחמניות כתומות דומדמניות
לחמניות כתומות דומדמניות עשויות להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, חצי וחצי, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו לחמניות כתומות דומדמניות, לחמניות דומדמניות כתומות, ו לחמניות כתומות דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. להשרות דומדמניות מספיק מים חמים כדי לכסות 10 דקות כדי לרכך; לנקז.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד התערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בקליפה כתומה, ביצה, דומדמניות ומספיק רק חצי וחצי עד שהבצק עוזב את צד הקערה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש קלות 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
רול או לטפוח כל חצי למעגל 6 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased; מברשת עם ביצה לבן.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.
חותכים כל מעגל לתוך 10 טריזים.