קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות מאפה אגוז

לחמניות מאפה אגוז
לחמניות מאפה אגוז הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, חמאה, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, פאי תפוחים וג'ינג'ר עם מאפה אגוז, ו אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות.

הוראות

1
בסיר קטן, לבשל ומערבבים 1-1 / 2 כוסות סוכר 1 כוס חלב התאדה עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים אגוזי מלך ודבש. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת אגוז. מכסים ומקררים מילוי לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לקבלת בצק, בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה, לשלב 3 כוסות קמח, מלח וסוכר הנותרים; לחתוך חמאה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את תערובת השמרים, חלמונים וחלב התאדה הנותרים; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
6
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הפעל על משטח מקומח. אגרוף בצק למטה; לחלק לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים כל מנה לתוך 15-in. אקס-11-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מורחים מילוי אגוז ל בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפרים לאטום טאק מסתיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים את צד התפר על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
12
מברשת 2 כפות חלב מעל צמרות וצדדים של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
13
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
שלב סוכר קונדיטורים ומספיק חלב שנותר כדי להשיג עקביות הרצוי; לטפטף על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס