לחמניות מאפה אגוז
לחמניות מאפה אגוז הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, חמאה, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, פאי תפוחים וג'ינג'ר עם מאפה אגוז, ו אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות.
הוראות
בסיר קטן, לבשל ומערבבים 1-1 / 2 כוסות סוכר 1 כוס חלב התאדה עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים אגוזי מלך ודבש. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת אגוז. מכסים ומקררים מילוי לפחות 2 שעות.
לקבלת בצק, בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה, לשלב 3 כוסות קמח, מלח וסוכר הנותרים; לחתוך חמאה עד מתפורר.
מוסיפים את תערובת השמרים, חלמונים וחלב התאדה הנותרים; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
הפעל על משטח מקומח. אגרוף בצק למטה; לחלק לארבעה חלקים.
מגלגלים כל מנה לתוך 15-in. אקס-11-אין. מלבן.
מורחים מילוי אגוז ל בתוך 1/2 ב. של קצוות.
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפרים לאטום טאק מסתיים תחת.
מניחים את צד התפר על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
מברשת 2 כפות חלב מעל צמרות וצדדים של לחמניות.
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.
שלב סוכר קונדיטורים ומספיק חלב שנותר כדי להשיג עקביות הרצוי; לטפטף על לחמניות חמות.