קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות מאפה אגוז

לחמניות מאפה אגוז
לחמניות מאפה אגוז הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, חמאה, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, פאי תפוחים וג'ינג'ר עם מאפה אגוז, ו אספרגוס פרמזן מאפה לחמניות.

הוראות

1
בסיר קטן, לבשל ומערבבים 1-1 / 2 כוסות סוכר 1 כוס חלב התאדה עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים אגוזי מלך ודבש. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת אגוז. מכסים ומקררים מילוי לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לקבלת בצק, בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה, לשלב 3 כוסות קמח, מלח וסוכר הנותרים; לחתוך חמאה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת השמרים, חלמונים וחלב התאדה הנותרים; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
6
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הפעל על משטח מקומח. אגרוף בצק למטה; לחלק לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים כל מנה לתוך 15-in. אקס-11-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מורחים מילוי אגוז ל בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפרים לאטום טאק מסתיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים את צד התפר על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מברשת 2 כפות חלב מעל צמרות וצדדים של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
13
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
שלב סוכר קונדיטורים ומספיק חלב שנותר כדי להשיג עקביות הרצוי; לטפטף על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'