לחמניות סהר נקניק
לחמניות סהר נקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם גבינת שמנת, לחמניות סהר, זרעי פרג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחמניות נקניק סהר, לחמניות נקניק עם ארוגולה: רול סהר כיף, ו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת בינונית, נקניק חום קל ולנקז. בעוד נקניק עדיין חם, להוסיף גבינת שמנת ומערבבים עד גבינה מותכת תערובת הוא שמנת. מגניב לגמרי.
גלילי סהר נפרדים ומסדרים לשני מלבנים. טופס יומן של תערובת נקניק לאורך המרכז של כל מלבן. מקפלים על הצדדים הארוכים של מאפה כדי לכסות בול עץ נקניק.
מניחים על דף עוגיות ungreased, תפר למטה.
מברשת עם ביצה לבן ומפזרים זרעי פרג.
אופים 20 דקות עד הקרום הוא זהוב. כאשר מקורר לחלוטין, לחתוך לפרוסות אינץ אחד וחצי.