לחמניות קינמון וניל
לחמניות קינמון וניל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 32 . 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצים, מים חמים, תערובת פודינג וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחמניות קינמון פודינג וניל, לחמניות קינמון נוטלה עם זיגוג וניל, ו לחמניות קינמון-פקאן עם זיגוג שעועית וניל.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה; מניחים בצד.
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, ביצים, סוכר, מלח ו -2 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מוסיפים פודינג; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח; מחלקים לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -18 אינץ'. 11 אינץ'. מלבן; מברישים בחמאה שנותרה.
שלב סוכר חום וקינמון; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
חותכים כל אחד ל -16 פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בשני 13 אינץ ' משומנים. 9 אינץ'. אפיית כלים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו את הסוכר החום, השמנת והחמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש. מקציפים סוכר של קונדיטורים במיקסר ידני עד לקבלת קרם. פרוסט לחמניות חמות.