לחמניות קינמון טובות של אמא
לחמניות קינמון טובות של אמא דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. 190 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחמניות קינמון מחיטה מלאה-Crazy Good, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו הו כל כך טוב כרוב לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לפזר שמרים וסוכר כוס 1/3 במים חמים. מערבבים במלח 2 כוסות קמח. מקציפים תערובת במשך 2 דקות. מקציפים ביצים ושמן. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר 2 כפיות קינמון; להפריש.
מחלקים את הבצק לשנים עשר חלקים שווים. קח כל פיסת בצק, להתגלגל לתוך יומן רול בתערובת סוכר קינמון.
מניחים את הקשרים במחבת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד הזהב.