קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לחמניות קינמון טובות של אמא

לחמניות קינמון טובות של אמא
לחמניות קינמון טובות של אמא דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. 190 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחמניות קינמון מחיטה מלאה-Crazy Good, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו הו כל כך טוב כרוב לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לפזר שמרים וסוכר כוס 1/3 במים חמים. מערבבים במלח 2 כוסות קמח. מקציפים תערובת במשך 2 דקות. מקציפים ביצים ושמן. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר 2 כפיות קינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
בצקבצק
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחלקים את הבצק לשנים עשר חלקים שווים. קח כל פיסת בצק, להתגלגל לתוך יומן רול בתערובת סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
בצקבצק
גלולגלול
4
מניחים את הקשרים במחבת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור