לחמניות קינמון רכות, לחות ודביקות
לחמניות קינמון רכות, לחות ודביקות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון רכות, לחות ודביקות, Ooey-דביק לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון רכות ועדינות.
הוראות
במחבת מכונת לחם, מניחים את החלב, ביצה מוכה, חמאה מותכת, מים, תערובת פודינג וניל, קמח לחם, סוכר, מלח ושמרים בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק.
כאשר המחזור מסתיים, להסיר את הבצק, ללוש במשך 3 עד 5 דקות.
מערבבים יחד את החמאה הריכה, סוכר חום וקינמון.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים וצימוקים, אם תרצה בכך. החל בקצה הרחב ביותר, מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ. צביטה לאטום תפרים.
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ', ומניחים במחבת משומנת 9x13 אינץ'.
מקום בחלל ללא טיוטה, ולאפשר לעלות עד הוכפל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 15 עד 20 דקות. כדי להכין ציפוי, מערבבים את החלב, ממתקים סוכר, חמאה מרוככת ווניל בקערה קטנה.
מורחים על לחמניות קינמון חמות.