לחמניות קינמון תנור הולנדי
לחמניות קינמון תנור הולנדי הוא צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 101 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 6418 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, צלי בתנור הולנדי, ו עוגות תנור הולנדיות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בצק: בקערה של מערבל לעמוד, לשלב שמרים עם 1/4 כוס חם (100 עד 11
בואו לעמוד עד מבעבע, על 5 דקות.
מוסיפים חלב, חמאה, ביצים ומלח. באמצעות וו בצק, בהדרגה לערבב 5 כוסות קמח, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות; אם הבצק הוא עדיין דביק, להוסיף כף אחרת. או כך של קמח. (אתה יכול גם לערבב ללוש את הבצק ביד.)
שים את הבצק בקערת ערבוב משומנת, הופך כך שהוא משומן בכל הצדדים, ומכסה במגבת לחה או בניילון נצמד.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד כפול, על 1 שעה.
אגרוף למטה בצק; ללוש כמה פעמים על משטח עבודה מקומח קלות.
תגלגלו ל - 12 על 24 בפנים. מלבן.
מערבבים סוכר חום, קינמון, צימוקים, ואגוזי מלך; מפזרים באופן שווה על בצק, משאיר 1 1/2-in. רצועה ברורה לאורך הקצה הארוך העליון.
להפשיל, החל בקצה ארוך אחר, לצבוט תפר סגור.
חותכים יומן במחצית לרוחב. באמצעות מגבות נייר, שמן בתוך 2 גל. שקית הקפאה ניתנת לאכילה. שים חצי בולי עץ בפנים, משאיר קצת מקום ביניהם, ושקית חותם. להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות ועד 1 חודש.
להעביר בצק קפוא בצידנית עד 1 יום לפני האפייה.
הסר יומנים משקית, באופן אידיאלי בעוד עדיין קצת מוצק, לחתוך כל תשבץ לתוך 6 פרוסות.
לחמניות סיום: חמאה 6 qt. תנור הולנדי. סדר פרוסות לחתוך בצד למעלה בסיר. מכסים במכסה ומניחים לזרוח בשמש עד שהבצק נפוח ומחזיק רושם קטן כאשר לוחצים עליו, 1 1/2 עד 3 שעות.
בינתיים, להכין אש (ראה " איך
אופים בתנור הולנדי, " להלן).
אופים לחמניות עד שהם משחימים ושיפוד מוכנס ללחם יוצא נקי, 30 עד 45 דקות.
הסר סיר מאש, לחשוף, ולתת מגניב על 15 דקות. שחרר לחמניות עם סכין שולחן.
מערבבים דבש ואבקת סוכר עם 2 עד 3 כפית. מים; מורחים על גבי.
לואיס וקלארק הביאו אחד אל השממה. כך גם החלוצים הראשונים ליוטה (כיום היא כלי הבישול הרשמי של המדינה). וגם אתה צריך, כי זה אומר שאתה תקבל לאפות-ולאכול-פחמימות במחנה. כל מה שאתה צריך זה 6 qt. מחנה תנור הולנדי (אחד עם רגליים ומכסה אוגן; lodgemfg.com), כמה פחם רגיל (לא בסגנון תחרות) וארובה או גחלים חמים ממדורת עץ, וכן נקודה חסינת חום כמו טבעת אש או לבנים להגדיר שטוח על שטח ללא חומר דליק; לבדוק כללי האש של המחנאות שלך.
הכן את האש. אם משתמשים בפחם: בריחים אור 50 בארובה ולשרוף עד שהם הבחינו אפור, 15 דקות. אם משתמשים במדורה: לגרד את האש לצד, ברמה את שטח בגודל של התנור ההולנדי, ואת תל הגחלים החמים בקרבת מקום (2 עד 3 qts. וורת').
להניח טבעת תחתונה של גחלים חמות. שטח הגחלים צריך להיות קטן במקצת מהיקף התנור ההולנדי.
שים את התנור על גבי ולהגדיר את המכסה במקום.
להניח טבעת העליון של גחלים חמות. השתמש מלקחיים מתכת כדי לארגן טבעת אחת על גבי המכסה סביב השפה. רווח שווה של עוד כמה גחלים על המכסה. שים בצד דלק מחומם נוסף. כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה, להרים את המכסה מדי פעם.
לצבוט את הטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגביר את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 5 או 6 גחלים חדשות הן העליון והן התחתון של התנור ההולנדי (לגעת מואר אלה כך שהם להצית) על כל 30 דקות.