קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

לחמניות קינמון תנור הולנדי

לחמניות קינמון תנור הולנדי
לחמניות קינמון תנור הולנדי הוא צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 101 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 6418 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, צלי בתנור הולנדי, ו עוגות תנור הולנדיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבית
2
הפוך בצק: בקערה של מערבל לעמוד, לשלב שמרים עם 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מים ודבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
בואו לעמוד עד מבעבע, על 5 דקות.
5
מוסיפים חלב, חמאה, ביצים ומלח. באמצעות וו בצק, בהדרגה לערבב 5 כוסות קמח, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות; אם הבצק הוא עדיין דביק, להוסיף כף אחרת. או כך של קמח. (אתה יכול גם לערבב ללוש את הבצק ביד.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
שים את הבצק בקערת ערבוב משומנת, הופך כך שהוא משומן בכל הצדדים, ומכסה במגבת לחה או בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד כפול, על 1 שעה.
8
אגרוף למטה בצק; ללוש כמה פעמים על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
9
תגלגלו ל - 12 על 24 בפנים. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מורחים חמאה על בצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מערבבים סוכר חום, קינמון, צימוקים, ואגוזי מלך; מפזרים באופן שווה על בצק, משאיר 1 1/2-in. רצועה ברורה לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
להפשיל, החל בקצה ארוך אחר, לצבוט תפר סגור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים יומן במחצית לרוחב. באמצעות מגבות נייר, שמן בתוך 2 גל. שקית הקפאה ניתנת לאכילה. שים חצי בולי עץ בפנים, משאיר קצת מקום ביניהם, ושקית חותם. להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות ועד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
במחנה
6
להעביר בצק קפוא בצידנית עד 1 יום לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
הסר יומנים משקית, באופן אידיאלי בעוד עדיין קצת מוצק, לחתוך כל תשבץ לתוך 6 פרוסות.
8
לחמניות סיום: חמאה 6 qt. תנור הולנדי. סדר פרוסות לחתוך בצד למעלה בסיר. מכסים במכסה ומניחים לזרוח בשמש עד שהבצק נפוח ומחזיק רושם קטן כאשר לוחצים עליו, 1 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
בינתיים, להכין אש (ראה " איך
10
אופים בתנור הולנדי, " להלן).
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
אופים לחמניות עד שהם משחימים ושיפוד מוכנס ללחם יוצא נקי, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
הסר סיר מאש, לחשוף, ולתת מגניב על 15 דקות. שחרר לחמניות עם סכין שולחן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מערבבים דבש ואבקת סוכר עם 2 עד 3 כפית. מים; מורחים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
14
איך
15
אופים בתנור הולנדי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
לואיס וקלארק הביאו אחד אל השממה. כך גם החלוצים הראשונים ליוטה (כיום היא כלי הבישול הרשמי של המדינה). וגם אתה צריך, כי זה אומר שאתה תקבל לאפות-ולאכול-פחמימות במחנה. כל מה שאתה צריך זה 6 qt. מחנה תנור הולנדי (אחד עם רגליים ומכסה אוגן; lodgemfg.com), כמה פחם רגיל (לא בסגנון תחרות) וארובה או גחלים חמים ממדורת עץ, וכן נקודה חסינת חום כמו טבעת אש או לבנים להגדיר שטוח על שטח ללא חומר דליק; לבדוק כללי האש של המחנאות שלך.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
הכן את האש. אם משתמשים בפחם: בריחים אור 50 בארובה ולשרוף עד שהם הבחינו אפור, 15 דקות. אם משתמשים במדורה: לגרד את האש לצד, ברמה את שטח בגודל של התנור ההולנדי, ואת תל הגחלים החמים בקרבת מקום (2 עד 3 qts. וורת').
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
18
להניח טבעת תחתונה של גחלים חמות. שטח הגחלים צריך להיות קטן במקצת מהיקף התנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
19
שים את התנור על גבי ולהגדיר את המכסה במקום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
20
להניח טבעת העליון של גחלים חמות. השתמש מלקחיים מתכת כדי לארגן טבעת אחת על גבי המכסה סביב השפה. רווח שווה של עוד כמה גחלים על המכסה. שים בצד דלק מחומם נוסף. כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה, להרים את המכסה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
21
לצבוט את הטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגביר את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 5 או 6 גחלים חדשות הן העליון והן התחתון של התנור ההולנדי (לגעת מואר אלה כך שהם להצית) על כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים