לחמניות שיבולת שועל של גראמי
לחמניות שיבולת שועל של גראמי יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב בתור לחם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. לחמניות קינמון שיבולת שועל , לחמניות שיבולת שועל מלא , ולחמניות מחבת שיבולת שועל דבש דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, קמח מלא, חמאה, 2 כפות דבש, מולסה ומלח. מערבבים מים רותחים; לקרר ל-110°-115°. ממיסים שמרים במים חמים; מוסיפים את שארית הדבש ומניחים לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את תערובת השמרים לתערובת שיבולת שועל עם ביצה ומספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-16 חלקים. מעצבים כל חלק לכדור.
מניחים בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.