לחמניות תאנים
ביסקוויטים תאנים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות תאנים, לחמניות פיגי Streusel, ו לחמניות כוסמת תאנים וחמאת תאנים.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 400 ° F.
לטאטא יחד חלב חמאה, סירופ, ו 1/2 כוס קרם בקערה קטנה.
מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה במהירות נמוכה (או לטאטא בקערה גדולה) עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ומערבבים (או מתערבבים עם קצות האצבעות או בבלנדר בצק) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מערבבים בתאנים, ולאחר מכן מוסיפים תערובת חלב חמאה ומערבבים עד רק בשילוב. (אין לערבב.)
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף ושחרר 10 (1/4 כוס) ערימות של הבלילה על כל גיליון, עוזב 1 אינץ ' בין תלוליות.
להקציף יחד חלמונים הנותרים 2 כפות שמנת, ואז מברשת על צמרות של לחמניות (להשתמש בכל שטיפת ביצים).
אופים, החלפת מיקום של דפי אפייה באמצע האפייה, עד לחמניות נפוחות וזהובות, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
העברה למתלה וקריר כדי להתחמם.
עדיף לאכול ביסקוויטים ביום שבו מכינים אותם.