קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות8
מגזין

לחמניות תפוחי האדמה של סבתא

לחמניות תפוחי האדמה של סבתא
לחמניות תפוחי האדמה של סבתא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 100 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, מטבל צדפות של סבתא, ו פשטידת עוף של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע. שיבולת שועל טחון כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מניחים תפוח אדמה ונוזל בישול במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר ב 1/3 כוס מים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה מחית, 1 כוס מים, אבקת חלב, 1/4 כוס סוכר, שמן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים שיבולת שועל טחון וקמח 3 כוסות; מכים במהירות בינונית של מערבל עד לקבלת חלקה. מערבבים 3 1/2 כוסות קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולהסתובב על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים; מכסים חצי בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים. מחלקים את החצי השני ל-24 חלקים שווים. מחלקים כל חלק ל 3 חתיכות שוות; לעצב כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים 3 כדורים בכל אחד 24 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
8
מברשת ביצה לבן על לחמניות, ומפזרים זרעים. לכסות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
9
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
לחשוף את הבצק; אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
הסר את מחצית הבצק הנותרת מהמקרר; לחשוף ולתת לעמוד 15 דקות או עד טמפרטורת החדר. מחלקים את הבצק ל-24 מנות שוות, וממשיכים כמפורט לעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
הערה: כדי לעשות 2 (9 אינץ') כיכרות, לחלק את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
מגלגלים כל אחד לתוך מלבן 14 x 8 אינץ'. החל בצד הקצר, להפשיל כל מלבן, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטת תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, ב 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
מברשת ביצה לבן מעל כיכרות לחם, ומפזרים זרעים. לכסות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה. לחשוף ואופים ב 350 במשך 40 דקות, מיגון צמרות כיכרות עם לסכל לאחר 25 דקות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה