קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים

ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים
הליבוט קלוי צרוב מהיר עם עגבניות וצלפים הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ו הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים ויניגרט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
בקערה בינונית, לערבב את העגבניות, צלפים, אורגנו, חומץ, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לתבל את הדגים עם 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל ולדלות אותו בקמח, מנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לחמם את השמן במחבת 12 אינץ ' (רצוי לא מקל) ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים את הדגים, במרווחים שווים, ומבשלים בלי לגעת עד שהוא חומים ומשחרר בקלות מהמחבת (לבדוק על ידי הרמת בעדינות אחת הפינות), על 3 דקות. להעיף את הדג, מפזרים את השום סביבו, ומבשלים עד השום רק מתחיל חום על כמה קצוות, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
יוצקים את תערובת העגבניות סביב הדגים ומעבירים את המחבת לתנור. צלי עד הדג הוא רק מוצק למגע ואטום כאשר אתה לחטט לפתוח חתיכה עבה יותר עם סכין קיצוץ, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לשרת עם תערובת עגבניות כפיות על זה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
קלוריות
1
280, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
5, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
570, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
8, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.