ליין עוגה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם צימוקים, חלבונים ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ליין עוגה, ליין עוגה, ו עוגת חג המולד ליין (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למרכז וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F. גריז וקמח את צדי שלוש מחבתות עוגה בגודל 9 אינץ'; קו תחתית המחבתות עם סיבובים של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד. בקערה גדולה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה שלוש פעמים. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות גבוהה בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים את תערובת הקמח לחמאה לסירוגין עם החלב, ב 2 עד 3 תוספות כל אחד, מתחיל ומסתיים בקמח. מקציפים את הוניל. הבלילה תהיה עבה מאוד, יותר כמו בצק עוגיות.
הסר קערה ממיקסר לעמוד באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות בערך 1/3 של תערובת ביצה לבן. מקפלים את תערובת הביצה הלבנה הנותרת עד רק בשילוב. הבלילה עדיין תהיה עבה. מחלקים באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה מוכנות ומשטח חלק עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
אופים עד בודק יוצא נקי, 25 עד 30 דקות, מסתובב מלפנים לאחור חצי דרך באמצעות אפייה. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אם העוגות שלך יצרו כיפות, רמת אותם באמצעות סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
כתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
1
להקציף חלמונים ביצה עד שהם הפכו מקציפים קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הסוכר והמלח; ממשיכים להכות עד שהתערובת צהובה חיוורת ויוצרת סרטים חלקים כאשר היא מטפטפת מהקצף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
ממיסים את החמאה בחלק העליון של דוד כפול על חום נמוך בינוני; פעם נמס, להוסיף תערובת ביצה סוכר; מערבבים כל הזמן עד התערובת מתעבה.
מקום נצמד פלסטיק לעטוף ישירות על גבי פודינג, כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
תן צמרמורת במקרר במשך 1 שעה.
7
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
שלב את הסוכר והמים בסיר קטן להגדיר מעל חום גבוה בינוני. מבשל, ערבוב מדי פעם. ברגע שזה מגיע לרתיחה, להמשיך לערבב, לעתים קרובות יותר, עד הסוכר הוא מומס; להרתיח את הסירופ עד שהוא רושם 120° על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
9
עם ריצת המיקסר מוסיפים את הסירופ החם לחלבוני הביצה, בזרם איטי, יציב. אם כל הסוכר מתקשה בעת ערבוב, פשוט להסיר את היצירה (זה צריך להיות קל להסיר).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיף את הוניל, להכות את הדובדבן עד שהוא חלק וקריר
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
מניחים את שכבת העוגה הראשונה על צלחת הגשה, שטוח (לא לחתוך) בצד למעלה.
2
מורחים אותו עם חצי של מילוי פודינג, שמירה על שולי 1/2 אינץ ' סביב הקצוות—המשקל של השכבה הבאה יפיץ את המילוי לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים שכבת עוגה נוספת על גבי הציפוי, שוב כך שהצד השטוח פונה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4
מורחים את המילוי שנותר על גבי שכבה זו, שוב משאיר מרווח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מניחים את שכבת העוגה השלישית על גבי, צד שטוח למעלה. פרוסט בכל רחבי עם ציפוי.