קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד
עוגת לימון אוכמניות ריקוטה פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 3087 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, גבינת ריקוטה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגה יבשה בגריל עם רוטב אוכמניות וקרם ריקוטה, לימון ריקוטה עוגה פאונד עם פירות יער, ו עוגת אוכמניות לימון קילו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f (160°C). הכן מחבת כיכר 9x5 אינץ', מורח את החלק הפנימי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את החומרים היבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לזרוק אוכמניות עם קמח: לשטוף את האוכמניות ולזרוק אותם עם קצת קמח כדי לייפות אותם קלות (זה יעזור למנוע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר לבלילה: השתמש במערבל חשמלי (אתה יכול לערבב ביד אבל תקבל תוצאות טובות יותר אם אתה משתמש במערבל חשמלי) כדי להכות יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר, במהירות גבוהה, במשך 3 דקות, עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות בינונית במשך דקה אחת לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מערבבים בתמצית לימון ווניל. אל תדאג אם הבלילה נראית קצת מקופלת בשלב זה. הוא לא מנוקב, הוא פשוט נראה כך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מוסיפים מרכיבים יבשים, ואז אוכמניות: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
8
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את החומרים היבשים ב 3 או 4 תוספות, עד רק incorporated. אל תערבבי יותר מדי. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, מחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי של התנור. (זה יעזור למתן את הטמפרטורה בתחתית המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אופים ב 163° (160°C) במשך 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד בודק מוכנס למרכז יוצא בעיקר נקי, או אם אתה לוחץ על המרכז עם האצבעות ולהרים, משטח העוגה בעדינות קופץ בחזרה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לאחר 40 הדקות הראשונות של אפייה ייתכן שתרצה לשים גיליון של רדיד אלומיניום מעל החלק העליון של המחבת כדי למנוע את בראונינג עוד יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות במחבת. לאחר מכן להפעיל סכין קהה סביב קצה העוגה כדי לוודא שהוא מופרד מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו לבשל לחלוטין לפני חיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגה יבשה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "