קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד

לימון אוכמניות ריקוטה עוגה פאונד
עוגת לימון אוכמניות ריקוטה פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 3087 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, גבינת ריקוטה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגה יבשה בגריל עם רוטב אוכמניות וקרם ריקוטה, לימון ריקוטה עוגה פאונד עם פירות יער, ו עוגת אוכמניות לימון קילו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f (160°C). הכן מחבת כיכר 9x5 אינץ', מורח את החלק הפנימי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את החומרים היבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לזרוק אוכמניות עם קמח: לשטוף את האוכמניות ולזרוק אותם עם קצת קמח כדי לייפות אותם קלות (זה יעזור למנוע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר לבלילה: השתמש במערבל חשמלי (אתה יכול לערבב ביד אבל תקבל תוצאות טובות יותר אם אתה משתמש במערבל חשמלי) כדי להכות יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר, במהירות גבוהה, במשך 3 דקות, עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב על מהירות בינונית במשך דקה אחת לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מערבבים בתמצית לימון ווניל. אל תדאג אם הבלילה נראית קצת מקופלת בשלב זה. הוא לא מנוקב, הוא פשוט נראה כך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מוסיפים מרכיבים יבשים, ואז אוכמניות: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
8
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את החומרים היבשים ב 3 או 4 תוספות, עד רק incorporated. אל תערבבי יותר מדי. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, מחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי של התנור. (זה יעזור למתן את הטמפרטורה בתחתית המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
אופים ב 163° (160°C) במשך 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד בודק מוכנס למרכז יוצא בעיקר נקי, או אם אתה לוחץ על המרכז עם האצבעות ולהרים, משטח העוגה בעדינות קופץ בחזרה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לאחר 40 הדקות הראשונות של אפייה ייתכן שתרצה לשים גיליון של רדיד אלומיניום מעל החלק העליון של המחבת כדי למנוע את בראונינג עוד יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות במחבת. לאחר מכן להפעיל סכין קהה סביב קצה העוגה כדי לוודא שהוא מופרד מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לבשל לחלוטין לפני חיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגה יבשה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "