קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לימון אננס

לימון אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל לימון אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 102 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בערך 5 דקות. לך לחנות ותביא ליים, מיץ ליים, מים מוגזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו לימון אננס, Limeade, ו Lee ' S Limeade (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר ומיצים בכד פלסטיק גדול או זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
יוצקים חצי תערובת לתוך קנקן אחר.
3
ממש לפני ההגשה, מערבבים מים מוגזים לתוך תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
מקשטים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.