לימון גרניום עוגה פאונד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גרניום לימון. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, ל 6 עלי גרניום לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו עוגת גרניום מבושמת, עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית, ו עוגת שוקולד עם ציפוי גרניום ורד (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שני הצדדים של עלים עם שמן. מסדרים עלים, צד משעמם למעלה, סביב הצדדים של מחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ' ; להפריש.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב אחרי כל אחד.
מערבבים קמח, מלח וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 325 1 שעה ו 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.