לימון ושוקולד לבן סירים דה קרם
לימון ושוקולד לבן סירים דה קרם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-6 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ברים שוקולד לחתיכות 1/4 אינץ ' 3/4 כוס שמנת כבדה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 24%. נסו סירי שוקולד לבן דו קרם, סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, ו סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את השוקולד הלבן בקערה בינונית. תניח בצד. בסיר קטן, על אש נמוכה, מוסיפים את השמנת והחלב וחום עד חם אבל לא רותח.
יוצקים את תערובת הקרם על השוקולד ומערבבים עד חלקה. בקערה בינונית נוספת, להקציף את חלמוני הביצה, סוכר, גרידת לימון, ומלח יחד עד חלקה. לאט לאט לטאטא את תערובת הקרם לתוך תערובת הביצים עד חלקה. מצקת את פודינג לתוך 4 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. מסדרים את ramekins בתבנית 8 על ידי 8 אינץ ' מרובע אפייה.
יוצקים מספיק מים חמים בתבנית האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך 30 דקות עד פודינג הוא כמעט להגדיר ועדיין רך מעט במרכז (פודינג ייקבע כפי שהוא מתקרר).
תן ramekins מגניב במשך 30 דקות בתבנית האפייה.
הסר את ramekins מן המים לקרר במשך 3 שעות או עד 1 יום.
מקשטים עם פטל טרי ומגישים.