לימון Sabayon עם פירות יער טריים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: בוראטה עם גינה וגרגרי בר, דבש, בלסמי וג'י טרי, כריכי וופל לימון עם קרם לימון ופירות יער טריים, ו חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon.
הוראות
מערבבים חלמונים וסוכר בקערת ערבוב ולהקציף עד הצבע הופך חיוור מעט. הגדר סיר של מים על חום בינוני ומניחים את קערת ערבוב על הסיר של מים חמים כדי ליצור דוד כפול. המשך לטאטא מעל החום בינוני-נמוך עד התערובת מתחילה להתעבות (הטמפרטורה צריכה להגיע 160 מעלות F) ואז להוסיף את מיץ לימון גרידה. המשך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עד שהוא מתעבה שוב ולאחר מכן להוסיף את Marsala. המשך לבשל בזמן שטאטא עד התערובת התעבה אבל הוא קל וקטיפתי, על 7 עד 8 דקות, דליל עם מים לפי הצורך כדי להשיג מרקם דמוי מרק.
מגישים בקערה על פירות יער טריים, אבק עם אבקת סוכר ומקשטים עם נענע טרי.
* מתכון זה שונה ממה שהוצג על אוויר בהתבסס על הבדיקות שנעשו על ידי מטבחי רשת המזון.