לינגוויני עם פוטנסקה עגבניות צלויות בתנור
מתכון לינגוויני עם פוטנסקה עגבניות קלוי בתנור יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 563 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, סוכר, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פוטנסקה עגבניות שרי קלוי, עגבניות קלויות ופוטנסקה שום קלוי, ו לינגוויני עם פוטנסקה טונה.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
מערבבים שמן זית ופנצ 'טה בתבנית זכוכית 8 על 13 אינץ'.
מניחים בתנור עד pancetta הוא השחמה קלות, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות, בצל, צלפים, שום, זיתים, חומץ, סוכר, גרידת לימון ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. חזור תערובת לתנור לבשל עד עגבניות מתרככים לחלוטין, כ 30 דקות. מערבבים וחוזרים לתנור עד שהעגבניות מקומטות ומשורפות קלות, בערך 10 דקות יותר.
כאשר הרוטב מבושל, להביא מים לרתיחה בסיר בינוני. הצמד לינגוויני לשניים ובשל לפי הוראות האריזה, מרוקן את הפסטה 30 שניות לפני זמן הבישול הקצר ביותר (בדרך כלל בסביבות 9 1/2 דקות). החזירו את הפסטה לסיר המקורי.
מוסיפים רוטב, מערבבים לשלב ולסיים בישול במשך כ 30 שניות מעל חום בינוני גבוה.
מגישים בסגנון משפחתי או צלחת בנפרד, גימור פסטה עם בזיליקום.