לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות
לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות לוקח כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 452 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 3.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-95 יגידו שהוא מושלם. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שום, פסטה לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 64% . מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות - לינגוויני אלה וונגולה , לינגוויני עם שרימפס, עגבניות טריות ותרד , ולינגוויני כמהין עם עגבניות ופנצ'טה .
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד שהיא אל דנטה; מסננים.
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית והחמאה.
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך.
מוסיפים את הצדפות והשרימפס. מבשלים עד שהשרימפס ורוד, כ-10 דקות.
מוסיפים מיץ צדפות, מלח ופלפל. מבשלים עוד 3 דקות.
לפסטה המבושלת מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה וגרידת הלימון ומערבבים.
יוצקים את תערובת פירות הים מעל הלינגוויני, מגישים מיד.