לינגוויני עם צדפות ורוטב חמאת שום
לינגוויני עם צדפות ורוטב חמאת שום הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 752 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, מיץ לימון, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. ציון זה הוא מוצק. נסו צדפות עם לינגוויני, שום ועגבניות, רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים, ו צדפות חמאת שום ברוטב שמנת יין לבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה במים רותחים עד אל דנטה. אדים 12 צדפות קטנות ומניחים בצד. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים שום כתוש ואז מוסיפים את חמאת השום והיין. כשהחמאה מתחילה לבעבע, מוסיפים צדפות ומערבבים מסביב עד לציפוי צדפות.
מוסיפים מיץ לימון, וזורקים לציפוי.
מניחים פסטה בקערת הגשה ומעליהם תערובת הצדפות.
חותכים לחם קלוי לפרוסות ומברישים בחמאת שום.
מקשטים בפרמזן, פטרוזיליה ופלפל אדום כתוש.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים, לפי הטעם.