קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט
לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), לינגוויני קון לה וונגול / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה גדולה ולא תגובתית, שלבו את העגבניות ואת 2 כפיות המלח הנותרות, ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
על קרש חיתוך נקי טוחנים יחד את השום והפרושוטו או הפנצ ' טה ליצירת תערובת הומוגנית דמוית משחה. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת השום והחזיר. מבשלים אותו בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד שהוא שקוף אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בשר טחוןבשר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מסירים מהאש, מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מבשלים את הלינגוויני במים הרותחים על פי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה המרוקנת לתבנית עם תערובת השום-חזיר והעגבניות וזורקים על אש גבוהה למשך דקה 1, ומוסיפים מספיק ממי הפסטה השמורים בכדי להביא את הרוטב לעקביות הרצויה ולהלביש כל קווצת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסירים מהאש ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים