קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט
לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), לינגוויני קון לה וונגול / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
בקערה גדולה ולא תגובתית, שלבו את העגבניות ואת 2 כפיות המלח הנותרות, ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
על קרש חיתוך נקי טוחנים יחד את השום והפרושוטו או הפנצ ' טה ליצירת תערובת הומוגנית דמוית משחה. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת השום והחזיר. מבשלים אותו בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד שהוא שקוף אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש, מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מבשלים את הלינגוויני במים הרותחים על פי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה המרוקנת לתבנית עם תערובת השום-חזיר והעגבניות וזורקים על אש גבוהה למשך דקה 1, ומוסיפים מספיק ממי הפסטה השמורים בכדי להביא את הרוטב לעקביות הרצויה ולהלביש כל קווצת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסירים מהאש ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך