לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טימין, לינגוויני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו לינגוויני עם רוטב פטריות שמנת חמוצה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף כף נוספת של השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להפחית את החום עד בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת. מערבבים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המלח, קאיין, קורנית, עגבניות ומרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד החצילים הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז; לזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
המלצת יין: פסטה כמעט תמיד מחזירה אותנו לאיטליה ומגוון היינות השופע שלה. Dolcetto D ' Alba, אור ופירותי אבל עם טאנינים המשרד, זה מה שאתה רוצה לקזז באופן מושלם את הטעמים המסורתיים חומציות גבוהה של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
הערות: כאשר מטגנים פטריות, מבשלים אותם מעל חום גבוה יחסית בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. אם החום נמוך מדי או המחבת מלאה מדי, הפטריות יהיה קיטור בנוזל שלהם במקום בראונינג. זה שווה את המאמץ הנוסף כדי להימנע מהמרקם הגומי והמאודה -- אלא אם כן אתם אוהבים במיוחד פטריות שימורים.