קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

לינטון הופקינס' Sauteed פורל ג'ורג'יה עם מחית גרגיר הנחלים וסלט מנדרין

לינטון הופקינס' Sauteed פורל ג'ורג'יה עם מחית גרגיר הנחלים וסלט מנדרין
מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, פורל מעושן, גרגיר נחלים וסלט כתום, ו פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון.

הוראות

1
כדי להפוך את מחית גרגר הנחלים, להמיס את החמאה במחבת יחד עם עלה המפרץ וכאשר החמאה נמסה ביסודיות, מוסיפים את הכרישה. מבשלים אותם בעדינות על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות בערך. כאשר הכרישה הם נחמדים ורכים, להוסיף את השמנת ואת העונה עם מלח. להביא את השמנת לרתיחה ולהסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומערבבים למעיל. אם זה לא מצופה, להוסיף יותר שמנת בעוד המחבת היא עדיין על לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר גרגיר הנחלים נבלו מעט לאחר דקה או שתיים, מוסיפים את גרגיר הנחלים ואת רוב הנוזל לבלנדר. בזהירות למזג (לכסות את החור במכסה עם מגבת) ולהתאים את העקביות: זה צריך להיות כמעט מרדים. אם לא, תוסיף עוד מהנוזל הנותר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים עוד פעם אחת, ואז טועמים לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5
עבור סלט מנדרין, פשוט לזרוק את כל החומרים יחד בקערה גדולה, להתאים את המלח, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לבסוף, להפעיל את האצבע לאורך הטרוטה כדי לבדוק עצמות. אם אתה מוצא עצמות, להשתמש צבת או האצבעות שלך כדי להסיר אותם בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חום 2 מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
9
הוסף התזה של שמן ולאחר מכן 2 פילה פורל למחבת, צד העור למטה, ולחץ את הדג לתוך המחבת עם הידיים או מרית. מבשלים עד הטרוטה הוא כמעט אטום לחלוטין ואת העור הוא פריך, 3 עד 4 דקות. כדי לסיים, בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים במשך כמה שניות על צד הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כפית מחית גרגיר הנחלים על 4 צלחות. למעלה עם פורל ולאחר מכן לערום את הסלט מעליו.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פורלפורל
11
מגישים באופן מיידי.