מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, פורל מעושן, גרגיר נחלים וסלט כתום, ו פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון.
הוראות
1
כדי להפוך את מחית גרגר הנחלים, להמיס את החמאה במחבת יחד עם עלה המפרץ וכאשר החמאה נמסה ביסודיות, מוסיפים את הכרישה. מבשלים אותם בעדינות על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות בערך. כאשר הכרישה הם נחמדים ורכים, להוסיף את השמנת ואת העונה עם מלח. להביא את השמנת לרתיחה ולהסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
גב שומן חזיר
גרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומערבבים למעיל. אם זה לא מצופה, להוסיף יותר שמנת בעוד המחבת היא עדיין על לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר גרגיר הנחלים נבלו מעט לאחר דקה או שתיים, מוסיפים את גרגיר הנחלים ואת רוב הנוזל לבלנדר. בזהירות למזג (לכסות את החור במכסה עם מגבת) ולהתאים את העקביות: זה צריך להיות כמעט מרדים. אם לא, תוסיף עוד מהנוזל הנותר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים עוד פעם אחת, ואז טועמים לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5
עבור סלט מנדרין, פשוט לזרוק את כל החומרים יחד בקערה גדולה, להתאים את המלח, ולהניח בצד.
לבסוף, להפעיל את האצבע לאורך הטרוטה כדי לבדוק עצמות. אם אתה מוצא עצמות, להשתמש צבת או האצבעות שלך כדי להסיר אותם בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
פורל
7
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
8
חום 2 מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
9
הוסף התזה של שמן ולאחר מכן 2 פילה פורל למחבת, צד העור למטה, ולחץ את הדג לתוך המחבת עם הידיים או מרית. מבשלים עד הטרוטה הוא כמעט אטום לחלוטין ואת העור הוא פריך, 3 עד 4 דקות. כדי לסיים, בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים במשך כמה שניות על צד הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
כפית מחית גרגיר הנחלים על 4 צלחות. למעלה עם פורל ולאחר מכן לערום את הסלט מעליו.