ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חלב, שמן צמחי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד מרכיבים יבשים. בקערה קטנה, לטאטא יחד מרכיבים רטובים.
יוצקים את החומרים הרטובים על החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס, על מחבת. בלילה צריך "לרחוש" כאשר הוא פוגע במחבת.
לבשל במשך כ 3 דקות. הפוך פנקייק כאשר בועות מופיעות בכל רחבי פני השטח של פנקייק ולהתחיל פופ. הפנקייק צריך להתחיל להיראות כמעט יבש. הפוך ומבשל עוד 1-1 1/2 דקות.
מגישים עם חמאה וסירופ, אם תרצה.