ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים, ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים, ו קרקרים ללא גלוטן גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב מרכיבים יבשים. דופק לשלב. (אם אין לך מעבד מזון, לטאטא מרכיבים יבשים יחד בקערת ערבוב בינונית.)
תוסיף את החמאה. דופק עד תערובת הקמח הוא גס. לא חתיכות גדולות של חמאה צריך להישאר. (או לחתוך חמאה קרה לתערובת קמח עם חותך מאפה, שני סכינים או על ידי שפשוף החמאה בין האצבעות.)
מוסיפים חלב ודבש. דופק עד לקבלת הבצק. (או מערבבים באמצעות כף עץ.)
להפוך את הבצק על חתיכת אורז קל מקומח של נייר קלף 12x16.
ללטף בצק לתוך מלבן. אבק את החלק העליון של הבצק בקלילות עם קמח אורז.
מניחים עוד פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על גבי הבצק.
מרדדים בצק החוצה עד שהוא מכסה את כל הנייר. מלבן הבצק יהיה על 1/8 אינץ ' עבה.
בזהירות להסיר פיסת נייר קלף העליון.
העברת בצק, עם נייר קלף תחתון, למחבת אפייה 12 x 18.
באמצעות גלגל פיצה, להבקיע את הבצק לתוך מלבנים. (המלבנים צריכים להיות 6 x 2 3/4 אינץ ' גדול עבור "רגיל" קרקרים גרהם ו 3 על ידי 2 3/4 עבור "s ' more" גודל קרקר גרהם. הקרקרים יתפרקו לאחר האפייה. אל תדאג אם הבצק נראה עדיין לגעת לאחר ניקוד עם גלגל הפיצה.
בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
אופים במשך 15 דקות או עד חום שווה.
הסר קרקרים מן המחבת ומניח על מתלה חוט להתקרר. (אני מחליק את הקלף, עם הקרקרים, ישירות על מדף הקירור.)
אפשר לקרקרים להתקרר לחלוטין. לשבור לאורך קווים הבקיע.