מאודה מאהי-מהי עם ירקות מוקפצים
מאודה Mahi-mahi עם ירקות מוקפצים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. אם יש לכם אפונה שלג, פלפל טחון, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: מאדה מאהי מאהי עם ירקות ורוטב חרדל שום, בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.
הוראות
במחבת הגדולה, מחממים את שמן הזית ומבשלים את הבצל מעל חום בינוני גבוה במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את השום והירקות הנותרים ומבשלים כ 2 דקות, רק עד שהירקות מתחילים לנצנץ.
מוסיפים את היין ומיץ לימון ומערבבים.טפח את פילה המהי-מהי יבש עם מגבות נייר ושכב על גבי הירקות. מלח ופלפל בצד העליון של הפילה לפי הטעם.לכסות ולבשל 4 עד 5 דקות. הפוך את הפילה לצד מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 4 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות. לסחוט עוד קצת מיץ לימון על גבי ומגישים מיד.