קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מאכלי פשטידת עוף

מאכלי פשטידת עוף
מאכלי פשטידת עוף עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מלח כשר ופלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני. מבשלים את הבצל, גזר, סלרי עם מלח ופלפל, לפי הטעם, עד הגזר להתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים דקה נוספת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הקמח ומבשלים את טעם הגלם, על 1 דקה יותר. להגביר את החום בינוני גבוה deglaze המחבת עם היין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להקציף במלאי חרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את האפונה והעוף ומבשלים על רתיחה נמוכה מאוד עד שהרוטב מתעבה לרוטב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
להסיר מהחום ולהניח בצד.
9
על משטח מקומח קלות, לפתוח את הבצק מאפה לחתוך 4 ריבועים אפילו (לחתוך פעם אופקית ופעם אנכית). מרדדים בעדינות כל ריבוע, הגדלת הגודל של הכיכר על ידי כ 20 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים את הריבועים על תבנית אפייה ומכניסים את תערובת העוף במרכז. מקפלים את הריבועים באלכסון כדי ליצור משולשים. צבטו את הקצוות יחד כדי ליצור איבודים (השתמשו בקצת מים במידת הצורך כדי להיקשר). לחץ על הקצוות עם מזלג כדי ליצור גבול דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
לטאטא את הביצה עם התזה של מים להבריש את turnovers עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
חותכים חריץ קטן בחלק העליון כדי לאפשר את האדים לברוח במהלך האפייה.
13
אופים את turnovers עד חום זהוב, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה כמו הקרביים יהיה חם מאוד.