קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

מאלט אדום עטוף בנייר

מאלט אדום עטוף בנייר
מאלט אדום עטוף בנייר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלחי לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מאלט אדום עטוף בנייר, סלמון יום נישואין עטוף בנייר, ו עוגות עטופות בנייר Pandan דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מניחים את הדגים בשכבה אחת בתבנית האפייה או תבשיל לא תגובתי. בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שום, 1/4 כוס שמן זית, עלי המפרץ ופלפל לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, הופכים את הדגים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים 4 גיליונות של נייר קלף כי הם גדולים מספיק כדי להחזיק דג אחד עם מרווח כמה סנטימטרים כאשר מקופל לשניים. מקפלים כל אחד לרוחב במחצית לסמן את המרכז, ולאחר מכן להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מברשת כל גיליון עם 1 כף של שמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
הסר את הדג מן המרינדה ומניח 1 בצד 1 של כל פיסת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים זיתים. מקפלים את הנייר כדי לצרף את הדגים ולאחר מכן לקפל את הקצוות על כל סביב, מה שהופך כמה או פי שלוש לאטום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מניחים את החבילות על 1 או 2 דפי אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד נפוח.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר צלחות הגשה. חותכים את החלק העליון של כל חבילה פתוחה עם סכין חדה ומגישים מיד, עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.