קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

מאפינס אוכמניות

מאפינס אוכמניות
מאפינס אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 18 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה הוא אהב על ידי 2466 אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מאפינס אוכמניות, מאפינס אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת מאפין: מתלה מיקום במרכז התנור. מחממים תנור ל 204° (200°C). משמנים תבנית מאפין סטנדרטית 12 או קו עם כוסות מאפין נייר. (למעשה, עם פירות יער יהיה לך יותר בלילה מאשר רק עבור 12 מאפינס. אצווה זה עשה 18 מאפינס.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר: בקערה נפרדת, מקציפים יחד ביצים, שמנת חמוצה, חלב, סוכר, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים יחד עם כמה משיכות קלות, רק עד שהרכיבים היבשים נרטבים.
2
הוסף את פירות יער. (אם אתה משתמש גרגרים קפואים, להפשיר אותם קודם, ואז לנקז את הנוזל העודף, ואז מעיל אותם קלות בקמח.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
אל תתערבב יותר מדי! ערבוב יתר יגרום המאפינס להיות צפוף, לא רך. הבלילה לא צריכה להיות חלקה, אבל גושי למדי.
4
לשים לתוך כוסות מאפין ואופים: לחלק את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים ב 204° (200°C) עד קיסם מוכנס באמצע 1 או 2 של המאפינס יוצא נקי, 17-20 דקות (או יותר).
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בואו מגניב במשך 2 עד 3 דקות לפני הסרת מהמחבת. אם לא מגישים חם, בואו מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מגישים בהקדם האפשרי, רצוי בתוך כמה שעות של אפייה.