מאפינס בוקר טוב
מאפינס בוקר טוב יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, נבט חיטה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מאפינס בוקר טוב, מאפינס בוקר טוב, ו מאפינס בוקר טוב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עבור הבלילה מאפין: לנפות יחד את הקמח, סוכר מגורען ואבקת אפייה.
מניחים את תערובת הקמח בקערת ערבוב. השתמש חותך מאפה לערבב את החמאה וקיצור.
מערבבים את המרמלדה, מיץ תפוזים וניל בקערה קטנה.
יוצקים את תערובת המרמלדה לתערובת הקמח.
יוצקים את הביצים לתוך הקערה.
מערבבים את כל החומרים יחד בעדינות, תוך שימוש בפחות מ -10 משיכות גדולות.
מערבבים את הסוכר מגורען, סוכר חום, חמאה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה קטנה.
למלא מחבתות מאפין עם הבלילה.
מפזרים 1 כפית גדושה של חומרי ציפוי על כל מאפין.
מפזרים 1/2 כפית נבט חיטה מעל עבור מחנק נוסף אם תרצה בכך.
אופים עד הסוף, 20 עד 22 דקות.
הסר את המאפינס מן המחבת להתקרר על מתלה תיל. לאכול חם או בטמפרטורת החדר.