קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס לימון ושקדים

מאפינס לימון ושקדים
גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות שקדים פטל לימון, מאפינס אוכמניות לימון שקדים ללא דגנים, ו בננה-מאפינס שקדים עם Streusel שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° ומניחים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, בעדינות להקציף לשלב את הקמח, סוכר ממתקים, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה אחרת, להקציף לשלב את הביצים, חלב, שמנת, מיץ לימון, גרידה, וניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב את החמאה, סוכר superfine, ושקדים במהירות נמוכה במשך 2 דקות, או 1 דקה עבור כובעי מאפין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
עם ריצת המיקסר, לאט לטפטף את תערובת הנוזל לתוך החמאה והסוכר. זה ייראה גבשושי כמו גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
במהירות להוסיף את תערובת הקמח ב 3 scoopfuls. עצור את המיקסר וקפל אותו קצת ביד. לא לשלב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, להקציף לשלב את השקדים, סוכר, חלב, וניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לרסס את מחבת מאפין ממש טוב עם ספריי nonstick, ואז קו עם liners נייר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
כדי לקבל כובע מאפין גדול, למלא את ספינות לחלק העליון. זרוק גושים גדולים של ציפוי שקדים על הבלילה עבור כל מאפין ולחץ בעדינות למקומו.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
9
מפזרים את החלק העליון עם קצת סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
10
אופים במשך 22 עד 24 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. המאפינס צריך להיות קל וזהוב במראה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
הסר מהתנור ולאפשר להם לנוח במחבת לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי