מאפינס רסק תפוחים עם סוכר
מאפינס תפוחים עם סוכר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 151 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם רסק תפוחים, קינמון טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות עם סוכר, מאפינס תפוחים מדהימים עם שטרויזל (ללא סוכר, ללא גלוטן), ו עוגת קפה קינמון וסוכר חום עם זיגוג גבינת שמנת וניל.
הוראות
בקערה שלבו את תערובת הביסקוויטים, הסוכר והקינמון. בקערה אחרת מקציפים את הביצה, רסק התפוחים, החלב והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר מלאות בשני שליש.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 10-12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
בקערה קטנה שלבו סוכר וקינמון. טובלים צמרות מאפינס בחמאה מומסת, ואז בקינמון-סוכר.