קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל

מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל
אם יש לכם תמצית vanillan, קינמון טחון, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: קרם ברולה, לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread, ו מבשלים את הספר: חזה עוף בגריל עם מנדרינה-maple-bla (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 135°. חמאה קלות שש (3/4 כוס) ramekins ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים 1/2 סירופ מייפל כוס בסיר קטן על אש בינונית במשך כ 10 דקות, עד סירופ מצטמצם עקביות לשפוך עבה. אל תבשלו יותר מדי או שתכינו ממתקים. מיד לשפוך קרמל לתוך ramekins מוכן לצדדים מעיל עם חלק מהקרמל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
סירופ מייפל ברמה b להקציף, חלמונים, וניל, וקינמון בקערה בינונית לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את הקרם בסיר בינוני עד שרק רותחים. בהדרגה להקציף קרם חם לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לחלק את התערובת בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הגדר את ramekins לתוך תבנית אפייה ולמלא את המחבת עם מים חמים באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מעבירים בזהירות לתנור ואופים במשך 50 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של אפייה, לבדוק את פודינג כדי לוודא כי המרכז מוגדר קצת מתפתל אבל לא מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר את הפודינג מן המים ואת הצינה חשופה במקרר עד קר, לפחות 4 שעות. פודינג יכול להתבצע יום אחד קדימה אבל לוודא לכסות פעם הם קרים. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של ramekins כדי לשחרר פודינג, ולהפוך על גבי צלחות קינוח.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הטרידנטה טרידנטה טמפרניו עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 חודשים בחבית, 8 חודשים גיל בקבוק. מיוצר מכרמים עתיקים ואסו הכשיר עד גיל 110, מותסס במכלי נירוסטה, ולאחר מכן בגיל 15 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. יינות סגולים עמוקים זה יש הערות של אלון קלוי, גרפיט בלסמי. הטעמים הם פירות בצפיפות עם קרם דה קסיס מתמשך דרך הסיום המתמשך.