קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי

מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי
גשו לסופר וקנו בייקון, גבינה שוויצרית, סרירצ'ה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Sriracha תוצרת בית, מבשלים את הספר: סרירצ'ה סביצ' ה, ו לבשל את הספר: Sriracha ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, רוטב סויה, 5 כפות של Sriracha, והפלפל. אל תגזים. טופס את התערובת לתוך 8 קציצות, ולהניח בצד, על גיליון אפייה מצופה קלף, מכוסה, במקרר. 
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
SrirachaSriracha
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מחממים מראש גריל פחם או גז לחום גבוה בינוני. 
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה, לבשל את הבייקון, מפנה לפי הצורך. בעוד הבייקון מתבשל, לקלף ורבע הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים כל קטע לפרוסות 1/4 אינץ'. לאחר הבייקון מבושל דרך ופריך מעט, להסיר את הפרוסות מן המחבת, לחתוך כל אחד חצי לרוחב, ולנקז על מגבות נייר, שמירה על שומן הבייקון הנותרים במחבת. מבשלים את הבצל הפרוס בשומן הבייקון על אש בינונית-נמוכה עד שהם caramelize, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
גריל את ההמבורגרים, פונה פעם אחת, 4 עד 41/2 דקות בכל צד או עד מדחום בשר רושם 130° עד 57° עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בעוד ההמבורגרים מתבשלים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב הגבינה הכחולה עם הנותרים 5 כפות Sriracha. טוסט קל את הלחמניות על הגריל במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
SrirachaSriracha
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
כדי להרכיב, להפיץ את תערובת הגבינה הכחולה על שני החצאים של כל לחמניית המבורגר. מחסנית קציצת המבורגר, פרוסת גבינה שוויצרית, בייקון, בצל מקורמל, פרוסת עגבניות, וקומץ קטן של ארוגולה בין כל לחמניית המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר