קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים

מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים
לבשל את הספר: ביסקוטי שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-225 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן, ו מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 6 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז תמציות וניל ושקדים עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להפחית את מהירות המיקסר כדי לערבב לאט לאט בתערובת הקמח עד בשילוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים את השקדים ואת ההתלהבות (אם שימוש) עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
לחץ על הבצק לשני כיכרות 13 על ידי 2 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן, במרווחים כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים את הכיכרות עד הזהב ורק מתחיל לפצח בחלק העליון, על 35 דקות, סיבוב גיליון האפייה באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
בואו כיכרות להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
9
מעבירים את הכיכרות ללוח חיתוך וחותכים כל אחד באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים את הפרוסות על 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית האפייה ואופים עד חום פריך וזהוב משני הצדדים, על 15 דקות, מרפרף את הפרוסות על חצי דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
11
להעביר את התבלינים ביסקוטי למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה