תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ברוקולי, אורז ותבשיל צ'דר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 683 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, חמאה, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה, תבשיל אורז חום צ'דר ברוקולי, ו תבשיל אורז ברוקולי עוף צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191°. חמאה צלחת אפייה 8 x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחמם בעדינות את מרק פטריות במחבת רוטב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
באמצעות כף עץ או מרית, מערבבים את הברוקולי, גבינת צ ' דר, בצל פרוס, אורז, בצל ירוק, מלח ופלפל, מרק וחצי מהפרמזן בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מעבירים את תערובת הברוקולי-אורז לתבנית האפייה ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
לחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מפזרים את הפרמזן שנותר מעל ולאחר מכן מפזרים את פירורי הלחם על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים את התבשיל, חשוף, במשך 20 דקות. להעלות את החום ל 218° ומבשלים 5 דקות יותר, כדי להשחים את החלק העליון אם זה לא השחמה כבר. הצדדים של התבשיל צריכים להיות מבעבעים בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן לתבשיל לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
9
הקרם שלי של מרק פטריות
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
10
- עושה 4 כוסות -
11
Adapted from Real Cajun by Donald Link
12
דק לחתוך את הפטריות ואז דק לקצוץ את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
13
מוסיפים את הבצל, המלח, הפלפל, הקורנית ומבשלים 5 דקות יותר, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום, ומפחיתים את הנוזל לפחות בשני שלישים מעל חום בינוני-צריך להיות רק כ 3/4 כוס של נוזל שנותרה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
להעביר את הנוזל לסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
16
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות ומערבבים בעדינות על חום בינוני עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
17
מקציפים את הקמח ואת אגוז מוסקט. מערבבים במשך 2 דקות ומוסיפים את השמנת. מבשלים על אש נמוכה במשך 7 דקות, ואז לתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)