מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה
לבשל את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס, ואפונה יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר גמדי, בצלים אביביים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם, מבשלים את הספר: דג סנדל עם סלק ואפונה הצמד סוכר, ו מבשלים את הספר: אפונה טרייה עם חסה ושום ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה לטחון על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל או כרישה ומבשלים 10 עד 15 דקות, עד רך מאוד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מלוח בנדיבות לרתיחה עבור הפסטה. להביא מחבת רוטב גדולה של מים לרתיחה, להוסיף את האספרגוס, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את האפונה המתוקה ומבשלים 30 שניות, ואז מתנקזים.
מוסיפים את האספרגוס וירקות אחרים לבצל, ואז מוסיפים את השמנת. תניח את המחבת בצד בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים ומעבירים למחבת עם הבצלים.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, משליך, במשך 1 עד 2 דקות, עד הירקות חמים.
מוסיפים את המטבעה, עירית, 1/2 כוס הגבינה, גרידת הלימון, ואת הנותרים 1 כף חמאה לזרוק היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים בקערות חמות, מעוטר עם יותר נענע והגבינה המגורדת הנותרת.